Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2021, 10:57
Čas čítania 1:00
Adam Novosad

Tesla sa rútila po diaľnici bez šoféra za volantom s vysmiatym chlapíkom na zadnom sedadle. Kalifornskí policajti ho hľadajú

Tesla sa rútila po diaľnici bez šoféra za volantom s vysmiatym chlapíkom na zadnom sedadle. Kalifornskí policajti ho hľadajú
Zdroj: The California Highway Patrol
NEWS TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Vozidlo Tesla sa po jednej z kalifornských diaľnic rútilo bez vodiča na sedadle šoféra.

Kalifornská diaľničná polícia vyšetruje nezvyčajný incident, ktorý sa odohral na jednej z miestnych diaľnic. Na ceste Interstate 880 sa okoloidúcim vozidlám podarilo odfotografovať vozidlo Tesla, ktoré spokojne jazdilo po diaľnici bez toho, aby niekto sedel za volantom, informuje San Francisco Chronicle.

Diaľničná polícia v príspevku na Facebooku napísala, že sa od vodičov dozvedela o Tesle bez človeka na sedadle šoféra, ktorá zrejme využívala „Full Self-Driving Capability“, takže majiteľ auta, ktorý podľa záberov sedel na zadnom sedadle, nielenže zapol autopilota, ale mal zrejme zapnutú pokročilú funkciu nevyžadujúcu ľudské zásahy do riadenia.

Tesla
Zdroj: California Highway Patrol
Domov
Zdieľať
Diskusia