Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2021, 23:04
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

Vulgárna reakcia z mestského zastupiteľstva v Zlatých Moravciach rozosmiala internet aj samotných poslancov

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Mestské zastupiteľstvo v Zlatých Moravciach sa nezaobišlo bez vulgarizmov.

Na mestskom zastupiteľstve v Zlatých Moravciach padli vulgárne slová. Pandémia koronavírusu presunula množstvo dennodenných aktivít na internet. Nielenže sa cez internet vyučuje na základných, stredných či vysokých školách, ale ani spravovanie verejných vecí sa nezaobišlo bez bezpečného presunu do online sveta.

V mestských zastupiteľstvách však často sedia obyvatelia strednej či staršej generácie, z ktorých mnohí nemusia mať dostatočné skúsenosti s technikou, a tak sa z naživo vysielaných zastupiteľstiev pravidelne objavujú momentky, ktoré doteraz zostávali pred verejnosťou skryté.

Odporúčané
Anna Záborská je zásadne proti dekriminalizácii marihuany. Drogy považujeme za zlo, odkazuje Anna Záborská je zásadne proti dekriminalizácii marihuany. Drogy považujeme za zlo, odkazuje 15. apríla 2021, 17:43

V Zlatých Moravciach najnovšie jeden z mestských poslancov nevydržal opakujúce sa otázky poslankyne Klaudie Ivanovičovej a írečito jej v priamom prenose vynadal. „Pál dop**e, Klaudia,“ zaznelo z úst poslanca. Poslankyňa chcela zistiť, či v diskutovanej veci zákon stanovuje cenu, pod ktorú nemožno objednávku podliezť alebo ju navýšiť.


„V zásadách, keď je stanovená cena, pod tú cenu by sa nemalo ísť a malo by sa ísť za tú cenu, ktorá je stanovená,“ vysvetľoval v súvislosti s opakujúcimi sa otázkami jeden z poslancov. Spontánna vulgárna reakcia pritom prítomných poslancov rozosmiala, ba dokonca viditeľne rozosmiala aj osadenstvo, ktoré bolo prítomné priamo v kancelárii. Celé zastupiteľstvo si môžeš pozrieť na tomto odkaze.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia