Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2021 o 9:19
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

VIDEO: „Bezrúškovec“ Harabin s reportérom zavolali na políciu. Kým prišla hliadka, bývalý sudca sa skryl v byte

ZAUJÍMAVOSTI ŠTEFAN HARABIN
Uložiť Uložené

Štefan Harabin potvrdil, že si neprevzal zásielku od vyšetrovateľa.

Polícia pátra po bývalom predsedovi Najvyššieho súdu Štefanovi Harabinovi, ktorý si stále neprevzal zásielku od vyšetrovateľa. Na poštu totiž odmieta chodiť s nasadeným rúškom (pritom v súčasnosti by už mal v interiéri nosiť respirátor), a tak ho vždy medzi dverami otočia naspäť.

„Pozvánky som nepreberal, lebo keď som išiel na poštu – a nenosím rúško, lebo nemám takú právnu povinnosť –, tak ma na poštu nepustili,“ upresnil pre TASR. Údajne má ísť o obvinenie týkajúce sa protivládnych protestov z novembra 2020. S ohľadom na pátranie sa s Harabinom spojil reportér TV Markíza, ktorý zavolal na políciu a ozrejmil, že sa nachádza s údajne hľadanou osobou.

Odporúčané
19-ročný Patrik sa zaočkoval ako náhradník vďaka reportáži RTVS o AstraZenece: Je to lepšie ako vakcíny vyhodiť, vraví 19-ročný Patrik sa zaočkoval ako náhradník vďaka reportáži RTVS o AstraZenece: Je to lepšie ako vakcíny vyhodiť, vraví 14. apríla 2021 o 9:30

Kým prišla na miesto hliadka, exsudca sa stiahol do bytu. Keď sa mu strážcovia zákona pokúšali odovzdať zásielku, odmietol im otvoriť dvere. Harabin je známy svojimi kritickými postojmi voči protipandemickým opatreniam a pravidelne spochybňuje vážnosť ochorenia covid-19. Sám seba v reportáži TV Markíza nazval „bezrúškovcom“ a „zdravým človekom, ktorý nemá právnu povinnosť nosiť rúško“.

Domov
Zdieľať
Diskusia