Hosťom najnovšieho Podgastu je pekársky zjav Mykola Nevrev pôvodom z Ukrajiny. Jeho chlieb si mohol ochutnať v bistre Fach, no ak nemáš obe ruky ľavé, naučí ťa piecť rovnako dobrý aj vlastný.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Ako vzniká chlieb a čo je pri tom dôležité
- Prečo je kvások lepší ako droždie
- Aké skvelé veci obsahuje celozrnné pečivo a prečo je nám to nanič
Mykola Nevrev je marketér, fotograf a bloger, v poslednom čase najmä nadšenec, odborník a agilný instagramer venujúci sa kváskovaniu a pečeniu chleba a v blízkej budúcnosti konečne už aj majiteľ pekárne. O pečení rozpráva s veľkým zanietením a nezostáva iba pri tom, pravidelne robí kurzy, na ktorých vraj dokáže naučiť upiecť majstrovský chlieb kohokoľvek.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.