Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s  TV Markíza. 
1. apríla 2021, 13:03
Čas čítania 2:18
Jana Mikysová

SuperStar znova prichádza. Pamätáš si ešte na tieto šialené vystúpenia?

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Čoskoro sa na obrazovkách objaví nový ročník Superstar. Prinesie aj ten podobne zaujímavé momenty?

Už je to poriadne dávno, čo sme so zatajeným dychom sledovali prvú sériu SuperStar. Odvtedy sme vyrástli, nehovoriac o spevákoch a talentoch, ktorí sa v šou za 15 rokov objavili. Niet pochýb, že účinkovanie v SuperStar ti zabezpečí slávu – a to sa týka aj povestných vystúpení, ktoré sa objavili vo hviezdnej rote. Spevácka súťaž neprináša len hudobné talenty, ale aj vtipné momenty. Skôr ako sa na obrazovkách objaví nová séria, v spolupráci s TV Markíza si pripomenieme tie najlepšie bizarné vystúpenia z predchádzajúcich sérií.    

Zahviezdi v Superstar aj ty

Ivan Kandráč a jeho nezabudnuteľný text 

Niet človeka, ktorý by si nepamätal Ivana, ktorý porotu dojal až k slzám. Nie však vzhľadom na srdcervúcu pesničku, ale v súvislosti s textom, ktorý si v piesni od Michala Davida pozmenil. 

Z pesničky Colu, pijeme colu nakoniec bolo „pijeme domu“. Ivan sa však nevzdal a na svojom nevídanom talente si postavil kariéru. O niekoľko rokov neskôr sa objavil v ďalšej talentovej šou, kde so svojou kapelou odohral notoricky známu pesničku, samozrejme, s textom jemu vlastným. 

Zaspievať techno nevie len tak hocikto 

SuperStar je bohatá na zaujímavé talenty, ktoré sa, žiaľ, nedostanú do ďalších kôl, no bola by škoda neukázať ich svetu. Medzi ne patrí aj Jožo Suchý, ktorý sa preslávil svojím skvelým stvárnením techno pesničky od skupiny Scooter Jigga Jigga. Treba uznať, že dať a cappella techno nie je len tak a jemu sa to podarilo na výbornú. 


SuperStar láka aj raperov

Aj Štefan Lukáč, známy ako Roko, sa vďaka SuperStar preslávil – práve svojím rapovým a dokonca aj tanečným vystúpením. V ďalších sériách síce neuspel, no stala sa z neho internetová legenda a hudbe sa venuje aj naďalej. Momentálne však svoju kariéru už ukončil. 

Prišiel si po nových fanúšikov 

Ukrajinec Vasyl Fedykovych sa porote pochválil, že do SuperStar prišiel, aby si našiel fanúšikov aj na Slovensku. Aj napriek tomu, že ho chceli posunúť do ďalšieho kola iba preto, aby sa porota mohla zabaviť aj nabudúce, určite si niekoho svojou energiou získal a svoj cieľ teda splnil. 

Jiří Matucha ako český van Damme 

Energiu tomuto človeku závidí aj tvoja pondelková káva. Medzi bizarnými vystúpeniami sa objavil aj Jiří Matucha, ktorý nemal problém niekoľkokrát urobiť šnúru a jeho vystúpenie bolo poriadne akčné. Jiří v komentároch pod videom uviedol, že išlo o stávku, a tak bolo jeho vystúpenie hrané. Nebolo by to prvýkrát, čo sa niekto objavil v SuperStar v dôsledku stávky.

Muž, ktorý prišiel z ľadovej severnej zeme malého krtka 

Obdiv a slávu môžeš získať v SuperStar aj svojím originálnym vystúpením. Také bolo aj vystúpenie tohto muža, ktorý, ako sám povedal, pochádza z ľadovej severnej zeme malého krtka. Miestami to vyzerá, že si pomýlil kasting SuperStar s cosplay podujatím. Ktovie, ako to bolo naozaj, no jeho vystúpenie rozhodne patrí k tým nezabudnuteľným. 

Využi šancu a ukáž sa aj ty 

Každá SuperStar je bohatá nielen na skvelé hudobné talenty, ale aj na vystúpenia tých, ktorí si prišli po svoju slávu. Či už patríš do jednej skupiny, alebo do druhej, zbytočne nečakaj a prihlás sa na kasting do SuperStar, ktorá čoskoro odštartuje na TV Markíza.

Samozrejme, výhra je lákavá, no úspešným sa môžeš stať aj v momente, keď prídeš na kasting. Získaš si pozornosť nielen poroty, ale aj divákov pri televíznych obrazovkách a dozvedia sa o tebe všetci fanúšikovia na sociálnych sieťach. A nie je ich málo. Nie tisícky, ale stovky tisíc. Živým dôkazom sú Emma Drobná, Lukáš Adamec, Ben CristovaoCeleste Buckingham, Zdenka Predná, Peter Cmorík, Adam Ďurica, Tereza Mašková či Barbora Piešová a mnohí ďalší.

Prihlásiť sa na kasting

Späť
Zdieľať
Diskusia