Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2021, 22:09
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Sleduj trailer k pravdepodobne poslednému filmu Johnnyho Deppa. Herec v ňom vyšetruje vraždu Biggieho

Sleduj trailer k pravdepodobne poslednému filmu Johnnyho Deppa. Herec v ňom vyšetruje vraždu Biggieho
Zdroj: Saban Films
FILMY A SERIÁLY CITY OF LIES
Uložiť Uložené

City of Lies si budeš môcť pozrieť už o niekoľko týždňov.

O detektívnom thrilleri City of Lies sme písali ešte v máji 2018. Premiéru mal mať v septembri 2018, no Johnny Depp sa neskôr dostal do právnych problémov, a tak ju odložili. Následne prišiel covid-19 a kiná zatvorili. Saban Films sa nakoniec rozhodli film vydať 19. marca, a to v kinách. V apríli sa potom film dostane aj do internetového predaja. Pri príležitosti nového dátumu premiéry tu máme aj trailer.

Johnny Depp si vo filme City of Lies zahrá detektíva Russela Poolea z Los Angeles. Ten sa snaží vyriešiť prípad Tupacovej a Biggieho vraždy, ktoré hneď obleteli svet a zasiahli srdcia mnohých ľudí.

Odporúčané
Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) 7. marca 2021, 14:30

Ani po dvoch dekádach sa jemu a reportérovi Jackovi Jacksonovi (Forest Whitaker) nepodarilo prípad rozlúsknuť. Svojimi odhaleniami však ohrozujú policajnú organizáciu L.A.P.D. Snímku režíruje Brad Furman (The Infiltrator, Lincoln Lawyer). 

Domov
Zdieľať
Diskusia