Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2021, 20:45
Čas čítania 0:43
Katarína Danková

Bridgerton: Obľúbený seriál má svoj vlastný merch

MÓDA BRIDGERTON MERCH MÓDA NETFLIX
Uložiť Uložené

Ak si fanúšik tohto seriálu, odteraz môžeš nosiť obľúbené citáty postáv priamo na mikine.

Ešte minulý týždeň uzavrel Netflix partnerstvo s Phenomenal – lifestylovou značkou, ktorá podporuje ženy, ich postavenie v spoločnosti a dáva im priestor prehovoriť aj prostredníctvom oblečenia. Spoločne priniesli kolekciu inšpirovanú obľúbeným seriálom Bridgerton.

Odporúčané
Sex aristokratov a romantiku od Netflixu si Slováci obľúbili. Seriál Bridgerton kraľuje našim rebríčkom Sex aristokratov a romantiku od Netflixu si Slováci obľúbili. Seriál Bridgerton kraľuje našim rebríčkom 7. januára 2021, 20:29

Tento dobový televízny seriál vysielaný na Netflixe od konca minulého roku si za krátky čas získal množstvo fanúšikov. Seriál sa točí okolo britskej aristokracie v 19. storočí, ich partnerských vzťahov a množstva intríg.

V súlade s poslaním značky Phenomenal založenej Meenou Harris (neter viceprezidentky USA Kamaly Harris) kolekcia zvečňuje hlasy ženských postáv v podobe populárnych citátov vystihujúcich seriál (ako „Dear Reader“ či „I burn for you“) priamo na odevy.

Domov
Zdieľať
Diskusia