Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. januára 2021, 15:29
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Jakubec podvádza, tvrdí Senzi TV. Dôchodcov žiada, aby mu poslali dobrovoľné príspevky priamo na účet

NEWS
Uložiť Uložené

Martin Jakubec žiada finančné príspevky a sľubuje podporu platformy Senzi TV. Televízia však upozorňuje, že so spevákom žiadnym spôsobom nespolupracuje.

Martin Jakubec na sociálnych sieťach vyzýva sledovateľov, aby mu posielali finančné príspevky, keďže si v súčasnosti nemôže privyrábať koncertami. Sťažuje sa na situáciu v jeho odbore, ktorá sa výrazne zhoršila a v už vymazanej grafike taktiež uvádza, že peniaze použije okrem iného aj na tvorbu nových pesničiek „pre potreby TV Senzi, TV Osem a TV Šlágr“. 

Voči týmto slovám sa televízie okamžite ohradili a upozornili, že ide o podvod, pretože s Jakubcom dlhodobo nespolupracujú. 

„POZOR NA PODVOD!!! Televízia SENZI sa výrazne dištancuje od zbierky, ktorú organizuje vo svojom mene a v mene iných interprétov Martin Jakubec, TV Šláger a TV8. Tento pán NIE JE a nikdy nebol súčasťou Televízie Senzi a naša televízia (Senzi) ho ani k žiadnemu takémuto konaniu nepoverila,“ napísal na sociálnej sieti Norbert Meszároš zo Senzi TV. 

Podobným spôsobom reagovala aj česká TV Šlágr. „Mili priatelia, TV Šlágr nežiada, nežiadala a ani nepoverila pána Martina Jakubca a pána Dušana Grúňa (ak ide naozaj o tieto osoby), aby ju zastupovali vo vyberaní akýchkoľvek finančných prostriedkov na akékoľvek programy tak, ako je to uvedené na sociálnych sieťach,“ uviedla televízia. 

Jakubec sa bráni a tvrdí, že chybu spravil grafik. „Po prvé, značku Senzi som vlastnil ja a potom som ju odstúpil Senzi TV. Ako som sa na tom mohol priživiť? Došlo iba k nedorozumeniu. Grafik robil rovnaký vizuál pre troch umelcov, dvaja z toho spievajú v Senzi TV. A mne to tam omylom nechal. Asi ho vyrazím,“ uviedol Martin Jakubec pre Plus 7 dní

Keďže sa televízie ohradili aj voči Dušanovi Grúňovi, Jakubcove slová o dvoch z troch umelcoch, ktorí spievajú pre Senzi TV, nedávajú zmysel. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia