Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. januára 2021, 12:14
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Polícia preskúma majetky Ficovej priateľky Szalayovej. Pozrie sa na príjmy, hodnotu aj spôsob, akým ich získala

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Generálna prokuratúra a už zaoberala majetkovými pomermi Kataríny Szalayovej. Vec odstúpila príslušnej zložke Policajného zboru.

Generálna prokuratúra sa zaoberala majetkovými pomermi čakateľky na Okresnej prokuratúre Bratislava II Kataríny Szalayovej, informuje Denník N na základe slov hovorkyne prokuratúry Jany Tökölyovej „Vec odstúpila príslušnej zložke Policajného zboru, ktorá preskúma príjmy, hodnotu majetku a spôsob nadobudnutia majetku dotknutej osoby,“ uviedla hovorkyňa.

Katarína Szalayová je priateľkou šéfa Smeru Roberta Fica, naposledy ich nafotil magazín Plus 7 dní vychádzať z hotela Hilton pred niekoľkými dňami pár minút po sebe cez súkromný východ. 

Ficova priateľka zatiaľ nevysvetlila, kto jej kúpil auto za 45-tisíc eur. Denník N Szalayovú oslovil pred niekoľkými mesiacmi pri rannom príchode do práce na prokuratúru. Tvrdila, že drahé auto, na ktoré si pravdepodobne nemala ako zarobiť, nepatrí nej. Podľa prokuratúry v majetkovom priznaní uviedla, že patrí jej mame. 

Odporúčané
Robert Fico naďalej prespáva v Hiltone, priateľka Katarína Szalayová ráno opustila hotel 8 minút po ňom Robert Fico naďalej prespáva v Hiltone, priateľka Katarína Szalayová ráno opustila hotel 8 minút po ňom 13. januára 2021, 10:19

Denník N zistil, že jej matka by si s platom opatrovateľky v Rakúsku mohla dovoliť také auto len veľmi ťažko.  

Szalayovú pred časom paparazzi fotografi Plus 7 dní nafotili v komplexe River Park, kde sa ceny prenájmov pohybujú od 700 eur až po viac ako 4-tisíc eur za mesiac, cena bytov na predaj prevyšuje miliónovú sumu. Ako čakateľka na prokuratúre zarobí Katarína Szalayová mesačne približne 600 eur. 

Dvere si otvárala špeciálnou kartou. Pri odchode z komplexu vysypávala smeti a niesla so sebou aj veci, ktoré majú ľudia bežne doma.

Domov
Zdieľať
Diskusia