Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2021, 8:05
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Za dnešnú situáciu môžu Matovič a Krajčí, tvrdí Richard Sulík: My nie sme zodpovední

POLITIKA IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Minister hospodárstva priznáva, že konflikt medzi ním a Matovičom nikomu nepomáha a dúfa, že čoskoro ním nebude musieť strácať čas.

Richard Sulík si myslí, že súčasná vláda vydrží 4 roky. Tvrdí, že Igor Matovič medzi riadkami vysiela signál, podľa ktorého by sme mali vyčítať, že má premiér rovnaký záujem. „Ja nie som jeho podriadený, on má kompetenciu ma odvolať,“ upozornil šéf strany SaS v podcaste portálu Aktuality.

Podľa ministra hospodárstva by sme mali vnímať ako stabilizačný signál, že Matovič povedal, že ho odvolávať nebude. V prípade, že by sa tak stalo, strana Sloboda a Solidarita si spolu sadne a dohodne sa, či zotrvá v koalícii.

Na včerajšej tlačovej konferencii zástupcovia koaličnej strany vyhlásili, že chcú zotrvať vo vláde aj napriek osobným invektívam od premiéra, ktorý svojho ministra obvinil zo zodpovednosti za tisícky životov preto, že neobstaral milióny antigénových testov ešte v decembri 2020. 

Domov
Zdieľať
Diskusia