Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2021, 13:46
Čas čítania 0:23
Denisa Bodková

Slaytiiina reaguje na komentáre od svojich hejterov (INTERHEJTY)

REFRESHER SLAYTIIINA YOUTUBE
Uložiť Uložené

Kontroverzná postava slovenského internetu si z hejtu ťažkú hlavu nerobí, dokonca ho zbožňuje.

Adam Nemeček a.k.a Slaytiiina je na slovenskom internete dobre známy. Svojimi videami zabáva tisíce fanúšikov, no podobné množstvo ľudí aj pohoršuje. My sme si ho tentokrát zavolali do Refresher štúdia, aby reagoval na komentáre od svojich hejterov.

Tí ho kritizujú za to, že nemá dobrý vplyv na deti, nepekne sa vyjadrujú o jeho zovňajšku a pesničku, ktorú spravil s Norou Kabrheľovou, prirovnávajú ku Covidu-19.

Odporúčané
Slaytiiina: Všetci v slovenskom šoubiznise fetujú a množstvo známych mužov tají svoju sexuálnu orientáciu (Rozhovor) Slaytiiina: Všetci v slovenskom šoubiznise fetujú a množstvo známych mužov tají svoju sexuálnu orientáciu (Rozhovor) 6. decembra 2020, 14:21

Adam a.k.a. Slaytiiina však tvrdí, že svojich hejterov miluje nadovšetko a že ho nič nedokáže potešiť viac, ako koment od svojho nepriaznivca.

Do komentu môžeš napísať, koho by sme si na Interhejty mali pozvať nabudúce. 

Domov
Zdieľať
Diskusia