Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2021, 13:19
Čas čítania 1:17
Jakub Paulík

Dominika Cibulková schytáva kritiku za očkovanie proti koronavírusu. Je to hanba, tvrdí nahnevaná Hanzelová

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Prednostné očkovanie rozzúrilo množstvo ľudí.

Aj keď bývalá tenistka Dominika Cibulková nepatrí do prvej vlny ľudí, ktorí sa môžu očkovať, vakcináciu má už prednostne za sebou. Službu jej spravil jeden zo zamestnancov vakcinačného centra, ktorý Cibulkovú zapísal do zoznamu ľudí čakajúcich na očkovanie. O veci informoval Denník N.

Odporúčané
Dominika Cibulková bola prednostne zaočkovaná proti koronavírusu, aj keď nepatrí do kritickej infraštruktúry Dominika Cibulková bola prednostne zaočkovaná proti koronavírusu, aj keď nepatrí do kritickej infraštruktúry 10. januára 2021, 11:42

Elitárske správanie známej športovkyne vytočilo množstvo ľudí vrátane reportérky Zuzany Kovačič Hanzelovej. „Normálne na to pozerám už 10 minút a nemám slov. Ťažko povedať, či je momentálne niečo, čo by ma nahnevalo viac. Hanba,“ okomentovala Cibulkovú na Instagrame.

V ďalšej zo svojich storiek zdieľala informáciu o nových 4 288 prípadoch a 82 úmrtiach. Poukazovala tým zrejme na to, že zatiaľ čo prevažne ľudia s horším zdravým a vo vyššom veku umierajú, mladá športovkyňa je už na rozdiel od nich zaočkovaná. 

Kritizovala aj fakt, že má Cibulková trvalé bydlisko v Dubaji, kvôli čomu neprispieva svojimi daňami na slovenských zdravotníkov. Ďalej poukázala na kráľovnú Alžbetu a jej manžela Phillipa, ktorí sa nedali zaočkovať prednostne a napriek ich postaveniu si počkali na prvú líniu očkovania. Do nej okrem iného patria aj ľudia nad 80 rokov. Zaočkovať sa nechali až včera.

IG Zuzana Kovačič Hanzelová
IG Zuzana Kovačič Hanzelová Zdroj: IG Zuzana Kovačič Hanzelová

K prednostnému zaočkovaniu tenistky sa vyjadril tiež bývalý šéf Inštitútu zdravotnej politiky Martin Smatana. „Nemám slov. Ako by pravý memečkár povedal: our expectations were low, but HOLY FUCK!“ napísal na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia