Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2021, 6:57
Čas čítania 1:28
Tímea Krauszová

Dánska verejnoprávna televízia odvysielala novú rozprávku. Hlavný hrdina má dlhý penis, ktorým vie operovať či vztýčiť vlajku

NEWS DÁNSKO
Uložiť Uložené

Niektorí odborníci sú zhrození, iní si myslia, že je to vtipné a nerobia z rozprávky tragédiu.

Dánska verejnoprávna televízia DR odvysielala novú animovanú rozprávku. Hlavnou postavou je John Dillermand, ktorý má neprirodzene dlhý penis (diller je v dánčine hovorovo penis, dillermand doslovne znamená muž s penisom, či penisový muž). Jeho prirodzenie je centrálne v príbehu: dokáže ním viesť operáciu s cieľom zachrániť život, vztýči ním vlajky či ukradne deťom zmrzlinu. Cieľovou skupinou rozprávky sú deti vo veku 4 až 8 rokov, píše BBC.

Je to vhodné pre deti?

Muž s najdlhším penisom na svete prekonáva rôzne ťažkosti. O tom je v skratke nová dánska rozprávka, ktorá rozdelila aj odborníkov na dva tábory. Dánska spisovateľka Anne Lise Marstrand-Jørgensen si nemyslí, že je rozprávka vhodná v tomto čase. Len nedávno v Dánsku prepuklo hnutie #MeToo, ako prvá sa k nemu prihlásila moderátorka Sofie Linde, ktorá prehovorila o sexuálnom zneužívaní v biznise.

Domov
Zdieľať
Diskusia