Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2021, 13:32
Čas čítania 1:31
Tímea Krauszová

Juraj Šeliga: Bol by som rád, keby pán premiér menej používal sociálne siete

NEWS IGOR MATOVIČ JURAJ ŠELIGA KORONAVÍRUS SLOVENSKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Tiež by chcel, aby mal Igor Matovič okolo seba širší tím ľudí, ktorý by pomáhal s riadením pandémie.

Podpredseda Národnej rady Juraj Šeliga by bol rád, keby mal premiér Igor Matovič okolo seba širší manažérsky tím, ktorý by mu pomáhal s riadením pandémie. Rekonštrukcia vlády je podľa neho otázka na premiéra a ministrov. Myslí si však, že koalícia funguje, vraj krízové zákony lepšie manažuje ako ich komunikuje smerom k verejnosti, povedal pre TASR.

Matovič nie je démon, ktorý chce zničiť Slovensko

„Bol by som rád, keby mal pán premiér okolo seba širší tím, lebo je to naňho obrovský tlak,“ povedal Juraj Šeliga. Za úspech koalície považuje  zmenu výberu a voľby generálneho prokurátora a reformu súdnictva. Myslí si však, že premiér potrebuje pri manažovaní pandémie pomoc.

Podľa neho sú veci, ktoré Matovič robí dobré a sú iné, kde by očakával, že ich urobí inak. Nechcel mu však odkazovať niečo cez médiá. Povedal však, že by bol „rád, keby pán premiér miestami menej používal sociálne siete, poviem to veľmi otvorene.“

„Aj preto, že mám šancu vidieť do niektorých procesov viac ako bežný človek, viem, že Matovič nie je démon, ktorý by chcel zničiť Slovensko. Tento obraz niektorí ľudia o ňom vytvárajú.“

Domov
Zdieľať
Diskusia