Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2021 o 22:30
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Mandalorian bol najsťahovanejším seriálom roka 2020

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Umiestnili sa aj The Boys či Vikingovia.

Mandalorian je pre Disney+ obrovským hitom. Seriál má množstvo chýb, ale dobre sa naň pozerá a miestami je aj zábavný. Navyše ide o obrovský fan service (vytváranie príbehov a ukazovanie obľúbených postáv za účelom nostalgie a potešenia fanúšikov). Sledujú ho tak milióny divákov po celom svete. A to je ten problém.

Odporúčané
10 najlepších seriálov roka 2020 10 najlepších seriálov roka 2020 2. januára 2021 o 9:39

Disney+ je stále v mnohých krajinách nedostupné. Ľudia tak nemajú inú možnosť, než si seriál ilegálne stiahnuť. Nie je teda prekvapením, že za rok 2020 je Mandalorian najsťahovanejším seriálom cez torrenty.

Správu priniesol server TorrentFreak, ktorý čerpal z viacerých zdrojov a verejne dostupných štatistík. Nejde teda o úplne oficiálne a presné čísla, ide však o spoľahlivý zoznam toho, čo ľudia cez torrenty sťahovali v roku 2020 najviac. Nižšie nájdeš rebríček s top 10. V zátvorke je poznačené, na akom mieste sa nachádzali minulý rok.

1. The Mandalorian (3)
2. The Boys (...)
3. Westworld (…) 
4. Vikings (4)
5. Star Trek: Picard (…)
6. Rick and Morty (8) 
7. The Walking Dead (6) 
8. The Outsider (…) 
9. Arrow (10) 
10. The Flash (7) 

Domov
Zdieľať
Diskusia