Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2021, 8:32
Čas čítania 0:57
Lukáš Čelka

Omaľovávanka vyrazila matke malého dievčatka dych: Obsahovala rôzne sexuálne ilustrácie

NEWS
Uložiť Uložené

Nakoniec vysvitlo, že ilustrácie hriešnych stránok pochádzajú zo spoločenskej hry pre dospelých s názvom Sex & Intrigue.

Matka Sionian Garland z Bristolu ostala v šoku keď zistila, že ich rodinná kamarátka nepodarovala jej dcérke zrovna najšťastnejší darček. Detská omaľovávanka, ktoré sa dostala do rúk jej dcérky Chloe totižto obsahovala rôzne netradičné ilustrácie, ako napríklad obrázok králičieho vibrátora alebo análnych guličiek.

V „detskej knižke" nechýbali ani rôzne znázornené sexuálne polohy, alebo bizarné mená ako napríklad „Ima Cumming“, „Anita Handjob“ a „Goldie Showers,“ informoval o tom portál LadBible.

Odporúčané
Separ porazil rakovinu: Som zase zdravý, odkázal Separ porazil rakovinu: Som zase zdravý, odkázal 31. decembra 2020, 16:28

Detský set s omaľovánkou, podložkami a pár perami dostala Chloe od rodinnej kamarátky. Tá ho kúpila za necelých 5 libier v obchode Entertainer v Cardiffe vo Walese. 

„To čo sme našli v knihe omaľovávaniek je absolútne šokujúce a nevhodné. Bola určená pre deti mladšie ako osem rokov, takže sme rozhodne nečakali, že v nej uvidíme takýto sexuálne explicitný obsah,“ pohorošovala sa Choleina mama, Sioian.

Matka tvrdí, že stav a výzor knihy nasvedčuje tomu, že tento obsah do nej musel byť pridaný v čase, keď sa kniha tlačila. 

Stránky pochádzajú z erotickej hry

Nakoniec vysvitlo, že ilustrácie hriešnych stránok pochádzajú zo spoločenskej hry pre dospelých s názvom Sex & Intrigue. V nej hráči hádajú, koho postava mala sex s ďalšieho postavou, ktorá patrí inému hráčovi. Okrem toho si kladú aj otázky, v akej polohe ten sex bol a akú sexuálnu hračku pri tom použili. To vysvetľuje všetky ilustrácie v nešťastnej omaľovávanke.


Malá Chloe bola našťastie pri rozbalovaní darčeka so svojou mamou a tá jej ho skonfiškovala hneď, keď objavila, aké šteklivé tajomstvo ukrýva.

Domov
Zdieľať
Diskusia