Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2020, 19:25
Čas čítania 1:08
Miriam Rumanková Viktor Kniš

Separ pravdepodobne porazil rakovinu: Ešte čakám na jednu správu od človeka z CT, ale vyzerá, že som vyhral

NEWS SEPAR
Uložiť Uložené

„Chemoterapia je najväčšie peklo aké som zažil,“ píše raper.

Jeden z najznámejších slovenských raperov Separ zo skupiny DMS vo štvrtok na svojom Instagrame zdieľal informácie o svojom zdravotnom stave. Priznal, že posledné tri mesiace podstupoval chemoterapiu, pretože mu v tele našli nádor. Má však dobrú správu.

Momentálne je Separ v o dosť lepšom stave, ako bol pred pol rokom. Zdravotný stav sa mu postupne zlepšuje, a tak chcel verejnosť pochopiteľne informovať až v čase, kedy sám nebude v strese. „Zlepšilo sa to natoľko, že vyzerá, že som to porazil,“ povedal Refresheru. 

„Deň pred odchodom na liečbu som naučil Aničku bicyklovať. Bol to super pocit aspoň na chvíľu, keďže som mal plnú hlavu toho čo bude,“ napísal raper na Instagrame.  Separ podľa svojich slov svoje deti nevidel dva a pol mesiaca, keďže jeho imunita bola v tejto dobe koronavírusu ešte oslabená.

„To, že nebola OG tour kvôli korone mi nakoniec úplne zahralo do karát, nemusel som nikomu nič vysvetľovať,“ opisuje situáciu raper Separ. Podľa svojich slov logicky nechcel zažívať ani tlak od bulvárnych médií, ktoré v minulosti za inými osobnosťami prišli s fotoaparátmi až do nemocnice. 

Odporúčané
SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby 25. februára 2024, 12:30

Posledná dávka chemoterapie podľa Separa zabrala, jeho slová tak zároveň môžu byť pre ostatných motiváciou: „Chemo je fakt zlo, ale dá sa to zvládnuť. Dnes som bol na kontrole, či zabrala. Prvé výsledky hovoria, že ÁNO. Čakám ešte na jednu správu od človeka z CT, ale vyzerá, že som vyhral."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 𝙎𝙀𝙋𝘼𝙍 (@separ__dms)

Separ povedal, že na začiatku svojej cesty zvažoval alternatívnu liečbu, ale doktor mu vysvetlil, že nie je čas na špekulácie. 

Raper nezabudol poďakovať svojej mame a kamarátom a Dominikovi, ktorý s ním bol v najťažších chvíľach na rovnakej izbe: „Ďakujem kamošom za turbo podporu a hlavne Damemu, že vybavil všetko čo som potreboval. Ďakujem Dominikovi, že ma do toho zasvätil a vysvetlil čo a ako,“ píše.

Domov
Zdieľať
Diskusia