Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2020, 12:05
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

40 % členov vrátane Petry Vlhovej opúšťa Slovenskú lyžiarsku asociáciu. Vraj v nej dochádza k účelovej manipulácii

NEWS PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené

Po dlhotrvajúcom ignorovaní problémov vystúpili z asociácie mnohí športovci vrátane najväčšej slovenskej hviezdy Petry Vlhovej.

Zo Slovenskej lyžiarskej asociácie odchádzajú mnohí športovci na čele s Petrou Vlhovou. Dôvodom je dlhotrvajúce neriešenie a ignorovanie problémov, s ktorými sa potýkajú.

„Piati zo šiestich členov predsedníctva alpských disciplín spolu so 46 športovými klubmi, ktoré v sebe združujú 1 317 členov, ukončujú členstvo v SLA. Členstvo ukončuje nadpolovičná väčšina zjazdárskych klubov, ktorá predstavuje takmer 40-percent členskej základne SLA.

Dlhodobé neriešenie, ignorovanie a absencia skutočne korektného zásahu činiteľov štátu nás doviedlo na okraj priepasti, do ktorej padá slovenské lyžovanie,” uviedla na utorkovom brífingu Jana Palovičová, poverená vedením športového odvetvia alpských disciplín SLA, informuje denník Šport.

Domov
Zdieľať
Diskusia