Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2020, 15:35
Čas čítania 0:50
Richard Balog

Modernému bývaniu mladej rodiny v Trnave dominuje škandinávsky štýl a výrazné farebné akcenty

Modernému bývaniu mladej rodiny v Trnave dominuje škandinávsky štýl a výrazné farebné akcenty
Zdroj: Dominik Kurina
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Celý interiér vizuálne prepája jednoduchosť línií, ktorú si majitelia obľúbili vo Fínsku a priniesli si ju so sebou domov.

Na Slovensku máme množstvo šikovných ľudí, vrátane architektov, ktorí svojou prácou v ničom nezaostávajú za zahraničnými tvorcami. Dnes sa o tom presvedčíš vďaka projektu z Trnavy, za ktorým stojí ateliér Dobrý Interiér. Tím okolo Michala Feketeho dostal do rúk holobyt a ten v priebehu niekoľkých mesiacov premenili na útulné bývanie pre mladú rodinu, ktorá sa rozhodla pre návrat zo zahraničia. 

Tento interiér je o detailoch. Každý prvok, od podlahy až po závesy, bol vyberaný starostlivo a s veľkým citom majiteľov k dizajnu.

Odporúčané
Minimalistické línie, umelecké diela aj machové pásy na stenách. Tento dom zo srdca Slovenska si zamiluješ  Minimalistické línie, umelecké diela aj machové pásy na stenách. Tento dom zo srdca Slovenska si zamiluješ 28. novembra 2020, 9:29

S klientmi komunikovali na diaľku, keďže žili vo Fínsku. Pri výbere bytu u majiteľov zavážila dispozícia, ktorá umožňovala oddelenie kuchyne a obývacej miestnosti. Riešenie, ktoré v dnešných novostavbách človek už tak ľahko nenájde a mnohým chýba. 

Domov
Zdieľať
Diskusia