Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2020, 20:14
Čas čítania 1:19
Adam Novosad

V Bratislave rozsvietili vianočný stromček, ale tradičné trhy tento rok nebudú. Punč a lokšu si môžeš vychutnať pri Dunaji

NEWS BRATISLAVA VIANOCE
Uložiť Uložené

V tomto pandemickom roku sa bude musieť mnoho miest zaobísť bez poriadnych vianočných trhov.

Bratislavský primátor Matúš Vallo v nedeľu podvečer slávnostne otvoril vianočnú sezónu v hlavnom meste. O takomto čase sa zvyčajne bratislavské Hlavné námestie, rovnako ako Hviezdoslavovo námestie, hemžia stánkami vianočných trhov a vzduchom sa nesie veselá vrava, vôňa punču aj plnených lokší. Tento rok sme však na trhy mohli zabudnúť.

V Bratislave rozsvietili vianočný stromček, ale tradičné trhy tento rok nebudú. Punč a lokšu si môžeš vychutnať pri Dunaji
Zdroj: Matúš Vallo/Facebook

Matúš Vallo sa prešiel vysvietenými ulicami hlavného mesta, kde mu robili spoločnosť viacerí hudobníci ako členovia skupiny Para či Ivan Tásler, a napokon po jazde vianočnou električkou dokráčal až na Hlavné námestie, kde už čakal ozdobený vianočný stromček.

Domov
Zdieľať
Diskusia