Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2020, 11:43
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová sa zapojila do sporu o čaj medzi Kollárovými ženskými návštevami a zdravotnými sestrami

NEWS BORIS KOLLÁR ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

V nemocnici, kde sa do dnešného dňa zotavoval Boris Kollár, došlo ku konfliktu

Prezidentka Zuzana Čaputová zasiahla, keď sa dozvedela o konflikte medzi Borisom Kollárom a pesonálnom nemocnice, v ktorej sa lieči po vážnej autohavárii. Vo štvrtok obleteli médiá správy o tom, že mal predseda parlamentu početné ženské návštevy, ktoré pri ňom zostávajú aj celú noc, voči ktorým sa sestričky ohradili. Malo to vyvrcholiť hádkou o čaj a následne sťažnosti Kollára, pre ktorú hrozilo zdravotným sestrám, že prídu o odmeny. 

„Hneď, ako sa to pani prezidentka dozvedela telefonovala s riaditeľom nemocnice a prisľúbil jej, že sestry dostanú riadne vyplatené odmeny,“ povedal hovorca prezidentky Martin Strižinec Novému Času

Čo sa týka samotnej aféry, samotný riaditeľ pre Denník N vysvetlil, ako to v skutočnosti bolo a prečo mal Kollár problém so sestričkou. „Došlo k tomu, že povedala, že čaj prinesie neskôr. Aj ho teda priniesla, ospravedlnili sme sa pánovi Kollárovi, že čaj bol prinesený neskôr, lebo tam bol riešený akútny pacient,“ vyhlásil riaditeľ Nemocnice svätého Michala Branislav Delej.

Domov
Zdieľať
Diskusia