Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2020, 19:43
Čas čítania 1:45
Adam Novosad

U ktorého operátora kúpiš nový iPhone 12 najlacnejšie? Niektorí oficiálne ceny od Apple navýšili

TECH IPHONE O2 ORANGE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Odporúčané ceny od Apple nemusia predajcovia reflektovať vo svojej cenovej politike.

Tisícky ľudí netrpezlivo čakali, kým spoločnosť Apple uvedie do predaja svoje nové vlajkové lode zo série iPhone 12 aj v našej krajine. Od začiatku novembra si človek mohol telefóny objednať a spustenie predaja prišlo 13. novembra. Nový iPhone si môžeš okrem internetových obchodov už klasicky zaobstarať aj u slovenských operátorov.

V prípade predaja svojich mobilných telefónov sa kalifornská spoločnosť snaží nastaviť cenovú politiku pre jednotlivé regióny sveta, ale operátori na Slovensku sa u viacerých modelov rozhodli svoje ceny upraviť tak, aby reflektovali konkrétnu ponuku, píše TechBox.

Odporúčané
iPhone 12 má prvé problémy. Noví majitelia sa sťažujú na lúpanie farby a praskanie zadného skla iPhone 12 má prvé problémy. Noví majitelia sa sťažujú na lúpanie farby a praskanie zadného skla 27. októbra 2020, 11:09

iPhone 12

Oficiálne ceny za svoju vlajkovú loď iPhone 12, ktoré Apple udávalo týždne vopred, najbližšie kopíruje len Telekom. Ten si za 64 GB verziu vypýta 899 eur a za 128 GB verziu zase 949 eur tak, ako kalifornská spoločnosť nastavila svoju cenovú politiku.

Domov
Zdieľať
Diskusia