Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2020, 14:17
Čas čítania 0:52
Dominik Vetrák

FOTO: O Marii Bakalovej z Borata 2 budeš ešte počuť. Podľa tvorcov filmu by sa mala dočkať nominácie na Oscara

FILMY A SERIÁLY BORAT 2
Uložiť Uložené

Herečka si podľa Sachu Barona Cohena zaslúži dostať Oscara.

Maria Bakalova je 24-ročná herečka, ktorá sa narodila v Bulharsku. V minulosti natočila niekoľko menších filmov, no od roku 2020 je celosvetovo známou osobnosťou. Stvárnila totiž Boratovu dcéru Tutar v pokračovaní slávneho mockumentary Borat. My sme si druhý diel úplne zamilovali. Podobne ako Sacha Baron Cohen hrajúci Borata, aj Bakalova bola vynikajúca. 

Odporúčané
Ako natáčali Borata 2 a ktoré scény boli dohodnuté s hercami? Ako natáčali Borata 2 a ktoré scény boli dohodnuté s hercami? 29. októbra 2020, 9:30

Rolu Tutar stvárnila úplne dokonalo. Jej autentický prejav, niekoľko improvizovaných vtipov a číry herecký talent sa postarali o to, že je Tutar neoddeliteľnou a zábavnou časťou druhého Borata. Chvália ju kritici všade po svete, vrátane samotného Sachu Barona Cohena. Ten sa vyjadril, že by to bol vtip, keby herečka nedostala nomináciu na Oscara. 

Cohen v rozhovore pre Stephena Colberta prezradil, že na kastingu sa objavilo cez 600 žien snažiacich sa stvárniť Tutar. Víťazka musela skvele improvizovať, vydržať v úlohe celé hodiny a musela sa emocionálne vysporiadať s nástrahami natáčania.

Domov
Zdieľať
Diskusia