Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2020, 17:03
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Matovič: Vybilo mi poistky. Lekár z krízového štábu šíri bludy ako Kotleba, že koronavírus je chrípka

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér na tlačovej konferencii ostro kritizoval Slovenskú lekársku komoru, ktorá mala vlastnú tlačovku, kde označila celoplošné testovanie za zbytočné.

Prezident Slovenskej lekárskej komory Marian Kollár vyzval vládu, aby ešte raz zvážila plánované celoplošné testovanie, Chce, aby si sadli za stôl s odborníkmi a prerokovali ďalšie kroky. „Máme vážne podozrenie, že rozhodnutie o plošnom testovaní nebolo vôbec odborné,“ komentoval s tým, že za vhodné nepovažuje hnať sa za tým, aby Slovensko bolo v niečom prvé.

Na tlačovú konferenciu Slovenskej lekárskej komory reagoval aj premiér Igor Matovič, ktorý jej predstaviteľov ostro kritizoval. Citoval jedného jej člena, ktorý povedal, že úmrtnosť na Covid-19 je na úrovni chrípky.“ Podľa Matoviča reagoval predseda komory lekárov na slová tohto lekára, že je to „dobrý signál“ na to, aby plošné testovanie nerealizovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia