Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2020, 16:25
Čas čítania 2:41
Richard Balog

Módny minimalizmus v podaní Rosie Huntington-Whiteley, ktorým sa môžeš inšpirovať na každú príležitosť

Módny minimalizmus v podaní Rosie Huntington-Whiteley, ktorým sa môžeš inšpirovať na každú príležitosť
Zdroj: Instagram / @rosiehw
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Je jednou z najatraktívnejších topmodeliek sveta a zároveň mamou na plný úväzok.

Meno Rosie Huntington-Whiteley je úzko späté najmä so značkou Victoria's Secret, pre ktorú atraktívna plavovláska predvádzala spodné prádlo už od svojích 19. rokov. Popri práci modelky si stihla vyskúšať aj herectvo, pričom jej najznámejšou rolou je postava Carly Spencer vo filme Transformers: Dark of the Moon.

Od roku 2010 tvorí pár s hercom Jasonom Stathamom, s ktorým spoločne vychovávajú dnes už 3-ročného syna a popritom stíha viacero podnikateľských aktivít v oblasti modelingu a kozmetiky. 

Rosie je však stále aj módnou inšpiráciou, keďže na Instagrame stále zverejňuje inšpiratívne fotky. Vďaka jednoduchým tipom z jej „portfólia“ nebudeš v šatníku potrebovať množstvo zbytočného oblečenia a tvoje outfity aj napriek tomu budú vyzerať ako z módnych magazínov. 

Odporúčané
Zober tohtoročnú jeseň a zimu útokom s kúskami od The North Face, PLEASURES, Helly Hansen, Nike či adidas Zober tohtoročnú jeseň a zimu útokom s kúskami od The North Face, PLEASURES, Helly Hansen, Nike či adidas 22. októbra 2020, 19:31

Biela košeľa

Módny kúsok, ktorý by nemal chýbať v žiadnom šatníku a to nielen dámskom. Univerzálna voľba na akúkoľvek príležitosť, či už formálnu alebo každodennú. Biela košeľa bude v kurze stále a preto pri nákupe odporúčame siahnuť po kvalitnejších modeloch s vyššou cenovkou. Zlatou strednou cestou je pre nás v tomto smere určite značka COS ponúkajúca rôzne dĺžky aj strihy.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Monochromatické vrchné diely

Väčšina z nás aspoň príležitostne opustí svoju komfortnú zónu a svoj šatník doplní o kúsok, ktorý v podstate nepotrebuje a možno si ho nikdy ani len neoblečie, ale v predajni ho očarí. Kľúčom k nadčasovosti sú jednoduché prevedenia, ktoré je možné navzájom ľahko kombinovať.

Britskú topmodelku by si len veľmi ťažko videl vo výrazne farebných tričkách či svetroch s bláznivými nápismi alebo potlačou značky. Naopak, vsádza na monochromatické, ale materiálovo kvalitné modely, ktorých kúpu pri dobrom zaobchádzaní neoľutuješ ani po niekoľkých sezónach. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Voľné, ale tiež zvonové nohavice

V tomto prípade ide o stále aktuálny trend z prehliadkových mól, ktorý Rosie v rámci svojich outfitov využíva už roky. Nezáleží jej na tom, či ide o džínsy, formálne alebo kožené nohavice. Dôležité je to, aby boli čo najviac pohodlné.

Odporúčané
TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White 16. marca 2024, 13:30

Voľné, ale tiež zvonové strihy predstavujú zaujímavú možnosť, ktorá nie je ani zďaleka taká opozeraná a vyzerá rovnako dobre s teniskami ako aj s elegantnou obuvou. Viacero podarených kúskov nájdeš na stránkach COS alebo Massimo Dutti a v prípade, že ti nie je ľúto minúť za nohavice viac ako 200 eur, tak plejádu high-end modelov nájdeš na NET-A-PORTER

Domov
Zdieľať
Diskusia