Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2020, 9:31
Čas čítania 0:57
Adel Ghannam

Richard Sulík: Zatváranie prevádzok privedie k bankrotu stovky, možno až tisíce prevádzkováteľov

POLITIKA
Uložiť Uložené

Sulíkov kompromisný návrh nevyšiel, všetku moc má pri opatreniach hlavný hygienik Ján Mikas.

 „Doženie to do bankrotu stovky možno tisíce prevádzkovateľov," myslí si minister hospodárstva Richard Sulík o zatvorení reštaurácii, divadiel, fitnesscentier a iných prevádzok, ktoré začína platiť vo štvrtok. Informoval o tom Denník N.

Minister hospodárstva po rokovaní vlády povedal, že je veľmi smutný z tohto vývoja. „Úplne zbytočne si kazíme ekonomiku,“ uviedol minister. Richard Sulík už cez víkend kritizoval rozhodnutie Ústredného krízového štábu o zatvorení prevádzok a v koalícii vyvolal konflikt.

Odporúčané
Matovič považuje Sulíkov kompromisný návrh za tliachaniny. Vláda podľa premiéra nerozhoduje o zatváraní reštaurácií Matovič považuje Sulíkov kompromisný návrh za tliachaniny. Vláda podľa premiéra nerozhoduje o zatváraní reštaurácií 14. októbra 2020, 7:58

„Poza chrbát vlády aj koaličnej rady bude zrejme dnešným dňom uzavretých približne 20.000 reštaurácií a stovky fintesscentier, divadiel a kín. Považujem toto opatrenie z ekonomického pohľadu za mimoriadne škodlivé," pokračoval Sulík.

Domov
Zdieľať
Diskusia