Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2020, 12:38
Čas čítania 1:06
Viktor Kniš

Tekashi rozdáva CDčká v uliciach zadarmo kvôli slabým predajom: Prinútim vás to počúvať, keď si to nechcete kúpiť

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi ešte krátko po zverejnení albumu avizoval, že má pocit, že platformy ako Spotify a Apple Music robia všetko pre to, aby boli jeho čísla nízke.

6ix9ine vydal minulý týždeň svoj druhý sólový album Tattle Tales. Oficiálne predaje za prvých 7 dní síce zatiaľ nezverejnili, XXL však informuje, že oproti pôvodným približne 150-tisíc jednotkám pravdepodobne predá dúhový raper len tretinu. Aj keby sa odborníci pomýlili o pár desiatok tisíc v neprospech Tekashiho, bol by to pre neho obrovský neúspech, keďže jeho konkurenti a kolegovia dokážu za prvý týždeň predať násobne viac aj bez masívnej kampane.

 
Tekashi ešte krátko po zverejnení albumu avizoval, že má pocit, že platformy ako Spotify a Apple Music robia všetko pre to, aby boli jeho čísla nízke. Vo videu ukazoval, ako streamovacie platformy nezobrazovali jeho album medzi novou publikovanou hudbou, ako majú vo zvyku.

Domov
Zdieľať
Diskusia