Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2020, 12:00
Čas čítania 0:58
Dominik Vetrák

Toto je 100 najlepších hráčov vo FIFA 21. Je stále kráľom Messi alebo ho niekto konečne predbehol?

TECH
Uložiť Uložené

EA Sports odhalilo, ktorí hráči sú v ich hre FIFA 21 štatisticky najlepšími.

V sérii FIFA sa toho každoročne veľa nemení. Väčšina z nás je ale aj tak zvedavá aspoň na zmeny v hodnoteniach hráčov, kedy sa každý rok niekto posunie nižšie či vyššie. Doteraz boli stále na vrchole Leo Messi a Cristiano Ronaldo, no posledné roky ukázali, že na štatistický trón v hre by mohli zasadnúť aj iní hráči. 

Odporúčané
Grafické orgie a revolúcia v hraní vďaka next-gen konzolám. Toto je 10 najočakávanejších hier záveru roka 2020 Grafické orgie a revolúcia v hraní vďaka next-gen konzolám. Toto je 10 najočakávanejších hier záveru roka 2020 9. septembra 2020, 14:59

Najlepším hráčom je aj napriek všetkému opäť Leo Messi s celkovým hodnotením 93. Za ním nasleduje Cristiano Ronaldo s 92 a „pódiovú“ trojku uzatvára Robert Lewandowski s 91 bodmi.

Mnohí sa bodovaniu čudujú, keď Messi nemal práve najlepšiu sezónu (31 gólov a 26 asistencií v sezóne zmietanej obrovskou krízou v klube), pričom Cristiano Ronaldo bol na tom ešte o čosi horšie (37 gólov a 7 asistencií).

Toto je 100 najlepších hráčov vo FIFA 21. Je stále kráľom Messi, alebo ho niekto konečne predbehol?
Zdroj: EA Sports

Toto je 100 najlepších hráčov vo FIFA 21. Je stále kráľom Messi, alebo ho niekto konečne predbehol?
Zdroj: EA Sports

Lewandowski nastrieľal 55 gólov, pridal 9 asistencií a mal obrovský podiel na tom, že Bayern Mníchov získal tento rok treble. Hodnotenia vo FIFA boli vždy na smiech, ovplyvňované zmluvami s klubmi a inými sponzormi. Názor na tohtoročné štatistiky si teda sprav sám. Hra vychádza na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch 9. októbra 2020. Ak si ju kúpiš, získaš zadarmo upgrade na next-gen konzoly.

Toto je 100 najlepších hráčov vo FIFA 21. Je stále kráľom Messi, alebo ho niekto konečne predbehol?
Zdroj: EA Sports

Na 4. mieste je Kevin de Bruyne (91), na 5. Neymar (91) a na 6. Jan Oblack (91). Pod nimi je na 7. mieste Virgil van Dijk (90), na 8. mieste Kylian Mbappé (90), na 9. Mohamed Salah (90) a na 10. Sadio Mané (90). 90 bodov ešte získali Marc-Andre ter Stegen a Alison Becker. Segio Aguero na 13. mieste má už 89 bodov. Kompletné údaje o prvej stovke si môžeš pozrieť tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia