Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2020, 14:45
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Hurts mieria do Bratislavy v rámci turné k novému albumu

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Po troch rokoch vydávajú Hurts nový album Faith. Bude už ich štvrtým štúdiovým počinom.

Britské synth-popové duo Hurts vydáva 4. septembra nový, už štvrtý štúdiový album nazvaný FAITH. Pri tejto príležitosti sa v roku 2021 Hurts vydávajú na turné, v rámci ktorého sa zastavia aj v Bratislave.


Theo Hutchcraft a Adam Anderson, ktorí vystupujú pod pseudonymom Hurts sa slovenským fanúšikom predstavili v minulosti už viackrát, z toho raz aj na Grape festivale ešte v roku 2011. Práve vďaka Grejpu si budú môcť koncert s novými piesňami fanúšikovia kapely užiť aj budúci rok, a to 2. apríla v bratislavskej Refinery gallery.

Hurts vydávajú nový album po troch rokoch a Faith bude už ich štvrtým štúdiovým počinom. Z novinky zatiaľ fanúšikom predstavili jeden singel s názvom Somebody. Celý album si už fanúšikovia môžu predobjednať na oficiálnej stránke kapely, termín vydania je stanovený na 4. septembra 2020.

Hurts mieria do Bratislavy v rámci turné k novému albumu
Zdroj: Grape

Vstupenky na koncert sa predávajú na www.grapefestival.sk/vstupenky

Domov
Zdieľať
Diskusia