Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2020, 8:05
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Pobozkajte mi môj čierny zadok. Nahnevaný 50 Cent zverejnil fotku svojho pozadia v reakcii na nominácie Emmy Awards

NEWS 50 CENT EMMY
Uložiť Uložené

50 Cent útočí na Emmy Awards pravidelne každý rok.

Raper 50 Cent nie je fanúšikom cien Emmy Awards. Tieto ocenenia sa každý rok odovzdávajú filmárom a hercom za vynikajúce výsledky na televíznych obrazovkách, ale aj keď 50 Cent alias Curtis Jackson od roku 2014 tvrdo pracoval na seriáli Power na káblovej televízii Starz, nikdy sa nedočkal nominácie od Emmys, informuje Daily Mail.

V minulých rokoch preto spravil z oznamovania nominácií tradíciu na svojich sociálnych sieťach. Vždy síce čakal, že sa medzi nominantmi Power objaví, ale nestalo sa tak, a preto si vždy smerom k Emmy Awards zanadával a zvyčajne dodal, že mu porota môže pobozkať zadok.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Inak tomu nebolo ani tento rok, keď sa Power zase raz nedostalo do užšieho výberu. A to aj napriek tomu, že seriál, ktorý skončil poslednou epizódou tento rok, od svojho počiatku získaval vysoké hodnotenia od divákov aj kritikov. Na IMDB mu momentálne svieti celkové hodnotenia 8,2 z 10.

Odporúčané
50 Cent vraj naučil Tekashiho, ako schovávať peniaze pred ženami a nemanželskými deťmi, tvrdí matka jeho dieťaťa 50 Cent vraj naučil Tekashiho, ako schovávať peniaze pred ženami a nemanželskými deťmi, tvrdí matka jeho dieťaťa 7. mája 2020, 13:11

Svoj odkaz Emmy Awards zopakoval 50 Cent teda aj tento rok. Rozhodol sa však, že časť o bozkávaní zadku vezme doslovne a na Instagram pridal fotku svojho pozadia. 

Pozadie však zvečnil len na svojej soche, nešiel do kúpeľne a nestiahol si nohavice, aby tak pobavil svojich sledovateľov. Dodal, že viac ako Emmys ho zaujímajú ocenenia od Národnej asociácie pre pokrok ľudí farebnej pleti.

Domov
Zdieľať
Diskusia