Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2020, 9:15
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Louis Vuitton predáva ručne maľovanú bundu z krokodílej kože za cenu 2-izbového bytu v Bratislave

Louis Vuitton predáva ručne maľovanú bundu z krokodílej kože za cenu 2-izbového bytu v Bratislave
Zdroj: Instagram / @gorunwaydotcom
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Exkluzívna záležitosť bola verejnosti predstavená ako súčasť kolekcie jeseň/zima 2020 počas januárovej prehliadky v Paríži.

Nie je žiadnym veľkým tajomstvom, že módne domy sa doslova predbiehajú v tom, kto príde na trh s niečím špeciálnym a dokáže na seba strhnúť všetku pozornosť médií. Najnovšie nás o tom presviedča vedenie Louis Vuitton, v ktorého ponuke sme objavili bundu z krokodílej kože s cenovkou na úrovni 160 000 €.  

Suma, za ktorú si vieš kúpiť napríklad aj nadštandardný 2-izbový byt v našom hlavnom meste alebo chatu v Nízkych Tatrách, tak posúva hranice luxusu na úplne nový level. 

Odporúčané
Patchwork krásky od Vans, kontrastné Air Force 1 alebo Y-3. Vďaka týmto teniskám sa nestratíš v dave Patchwork krásky od Vans, kontrastné Air Force 1 alebo Y-3. Vďaka týmto teniskám sa nestratíš v dave 1. augusta 2020, 16:42

Ručne maľovaný kúsok s motívom oblakov a belasej oblohy je pritom vyrábaný výhradne na objednávku a verejnosti bol predstavený v rámci kolekcie jeseň/zima 2020 počas januárovej prehliadky v centre Paríža. V popise na oficiálnej stránke značky sa uvádza, že tvorcom trvá vyhotovenie diela 2 dni a každá bunda je unikátna, čím si kupujúci zaistí výnimočnosť. 

Ťažko povedať, koľko kusov sa už značke s ikonickým monogramom podarilo predať, avšak v ponuke nájdeš aj výrazne lacnejší variant z kolekcie „Heaven on Earth“. Takmer identický produkt z teľacej kože ťa v prípade záujmu bude stáť 4 900 €

Domov
Zdieľať
Diskusia