Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2020, 9:54
Čas čítania 1:34
Viktor Kniš

Kočnerovu snahu o zbavenie sa obvinenia v kauze motákov zastavil Jaromír Čižnár. Ďalej budú vyšetrovať, ako sa chcel zachrániť

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Marianovi Kočnerovi mali pri záchrannej akcii pomôcť niekoľkí bývalí kamaráti, Peter Tóth sa však rozhodol spolupracovať s políciou a odovzdal aj motáky.

Marian Kočner je okrem objednávky vraždy, ekonomických trestných činov a ovplyvňovania sudcov obvinený aj v kauze motátky, ktorými podľa vyšetrovateľa maril spravodlivosť. Aktuality zistili, že sa práve tohto obvinenia pokúsil nedávno zbaviť. Pokúsil sa o to prostredníctvom mimoriadneho opravného prostriedku na generálnej prokuratúre, nebol však úspešný. Podobným spôsobom už Marian Kočner postupoval aj v minulosti. 

„Obvinený M. K. podal na Generálnu prokuratúru SR prostredníctvom obhajcu návrh na zrušenie uznesenia vyšetrovateľa NAKA, ktorým mu bolo vznesené obvinenie za zločin marenia spravodlivosti v štádiu pokusu, ako aj uzneseniu prokurátora Krajskej prokuratúry Trenčín, ktorým bola zamietnutá sťažnosť obvineného proti uzneseniu o vznesení obvinenia,“ informovala hovorkyňa podľa Aktualít.

Domov
Zdieľať
Diskusia