Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2020, 17:26
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

Slovák s 2,4 promile narazil do koňa. Zviera vyplašil natoľko, že zo seba zhodilo jazdkyňu

NEWS
Uložiť Uložené

Muž nedal jazdcom prednosť, keď vychádzal z rodinného domu.

V obci Dolná Poruba narazil muž za volantom osobného auta do jazdcov na koni. Incident sa odohral 12. júla podvečer, keď dvaja jazdci prechádzali cez obec, zatiaľ čo 50-ročný šofér sadol za volant a chcel vyjsť z pozemku rodinného domu.

Napriek tomu, že nebolo ani osem hodín večer, vodič nedal jazdcom na koňoch prednosť a prednou časťou svojho vozidla vrazil do jedného z koní. Kôň sa nárazu zľakol, pričom náraz nebol najslabší, pretože na vozidle zanechal preliačinu. 

 

OPITÝ VODIČ NARAZIL DO JAZDCOV JAZDIACICH NA KOŇOCH Dopravná nehoda sa stala v nedeľu 12. júla v čase cca o 19.30...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Monday, July 13, 2020

Aj keď sa zasiahnutému koňovi našťastie nič vážnejšie nestalo, náraz vystrašil druhého koňa natoľko, že sa vyplašil a zhodil jazdkyňu na zem. Zranenie jazdkyne by nemalo byť vážne, ale pre istotu ju  záchranná služba previezla do nemocnice.

Odporúčané
Do Chorvátska už nebudú jazdiť len vlaky. Z Bratislavy sa bude lietať priamo do Splitu Do Chorvátska už nebudú jazdiť len vlaky. Z Bratislavy sa bude lietať priamo do Splitu 13. júla 2020, 12:05

Policajti na mieste nehody overovali, či náhodou 50-ročný vodič nešoféroval pod vplyvom alkoholu. Z dychovej skúšky vyplynulo, že mal v dychu 1,16 mg/l alkoholu, a teda sa pokúšal vyjsť na cestu s 2,42 promile.

Za tento incident tak bude patrične potrestaný, pričom policajti status zakončili slovami, že dopravná nehoda je momentálne v štádiu riešenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia