Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2020, 13:32
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Karlos Vémola o svojom synovi: Ak bude teplý baleťák, tak ho zabijem

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Karlos Vémola vo večernej show 7 pádov Honzy Dědka viackrát zopakoval, že si nepraje, aby bol jeho syn homosexuálom.

Karlos Vémola je okrem populárneho MMA zápasníka aj celebritou, ktorá už má okrem svojej vlastnej večernej show stabilné miesto ako hosť aj v tých ostatných. V júni prišiel ako respondent do šou 7 pádov Honzy Dědka, kde sa ho moderátor pýtal okrem stravy, zápasenia a zvládania pandémie aj na deti. Karlos Vémola má okrem dvoch dcér aj 9-ročného syna, sám však vraví, že keď niekam spoločne idú, hovorí  o ňom, že má 6 rokov.

„Môj chlapec je trochu mäkký. Má deväť rokov, ale ja vravím, že má šesť, pretože je chudák taký pomalší. Má to po mame,“ žartoval Vémola na adresu bývalej partnerky. 

V súvislosti so športmi poznamenal, že syna už dával napríklad na ragby alebo futbal, veľmi mu to však nešlo. „Juniorovi vravím, že: môžeš byť šampión čoho chceš, napríklad vo futbale. Si taký mäkký, taký baleťák. Hlavne nebuď teplý, inak to z teba vymlátim, inak si rob čo chceš,“ povedal Karlos Vémola.

Moderátora téma zaujala, preto sa ešte opýtal, čo by Karlos Vémola robil, keby skutočne bol baleťák a priniesol domov chlapca. „Ak bude baleťák a privedie domov dievča, tak je to v poriadku, ak bude teplý baleťák, tak ho zabijem,“ povedal MMA zápasník a dodal, že to myslí naozaj vážne. „A zmeňme tému, kým sa nase*iem,“ dodal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia