Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2020, 12:30
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Ďalšie slovenské mesto pre koronavírus zatvára školy, nakazení tam stále pribúdajú

NEWS
Uložiť Uložené

Čadca nie je jediným mestom, ktoré sa v dôsledku nového ohniska nákazy rozhodlo zatvoriť školy.

Ďalšie slovenské mesto zatvára školy. Krízový štáb mesta Krásno nad Kysucou v okrese Čadca nariadil od pondelka (29. 6.) zatvorenie Základnej školy na Mládežníckej ulici, Materskej školy na Lesníckej ulici a školských zariadení. Dôvodom je zhoršujúca sa epidemiologická situácia a nárast pozitívnych osôb s ochorením COVID-19.

Odporúčané
Slovenské mesto pre koronavírus zatvára školy, športoviská aj Dom kultúry. Chcú podchytiť nové ohnisko nákazy Slovenské mesto pre koronavírus zatvára školy, športoviská aj Dom kultúry. Chcú podchytiť nové ohnisko nákazy 25. júna 2020, 15:44

Materskú školu na Lesníckej ulici by mali opäť otvoriť od 13. júla. Krízový štáb odporučil zrušiť športové podujatia a znížiť počet športovcov na jednom mieste v prípade tréningov. Ďalej chce zrušiť kultúrne podujatia, nenavštevovať detské ihriská, obmedziť pohyb občanov po cyklotrase, obmedziť stretávanie sa v skupinách na verejnosti a používať ochranné rúška a dezinfekčné prostriedky.

Domov
Zdieľať
Diskusia