Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2020, 15:03
Čas čítania 1:41
Dominik Vetrák

Snyder Cut pre Justice League, Green Lantern Corps. či Justice League Dark. Aká je budúcnosť komiksoviek DC?

FILMY A SERIÁLY HBO MAX
Uložiť Uložené

Aké DC projekty nás čakajú na streamovacej platforme HBO Max?

HBO Max už v týchto dňoch odštartuje ako najnovšia streamingová platforma, ktorá ponúkne všetko od HBO a taktiež vybrané kúsky od štúdia Warner Bros. Samozrejme, chystá sa aj exkluzívny a originálny obsah, no a veľa divákov sa už teší na prírastky z komiksovej dielne DC. Šéf obsahu HBO Max Kevin Reilly prezradil v rozhovore pre Business Insider detaily k trom plánovaným DC projektom. 

Odporúčané
10 komediálnych seriálov na Netflixe, pri ktorých si precvičíš bránicu a kráľovsky sa pobavíš 10 komediálnych seriálov na Netflixe, pri ktorých si precvičíš bránicu a kráľovsky sa pobavíš 23. mája 2020, 10:39

Ako sme ťa informovali, čaká nás Snyderov režisérsky zostrih Justice League. Na ňom sa pracuje už dlhšie, než si myslíme. Tvorcovia a riaditelia museli prekonať množstvo právnych problémov a prísť s najlepším možným riešením pre dokončenie Snyderovej vízie filmu.

Potichu sa šušká aj o tom, že HBO Max a Warner zamietli žiadosť režiséra o ďalšie pretáčky s hercami. Nič však nie je potvrdené. Taktiež sa hovorí, že dokončenie filmu môže vyjsť aj na viac než 30 miliónov dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia