Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2020, 10:39
Čas čítania 5:11
Dominik Vetrák

10 komediálnych seriálov na Netflixe, pri ktorých si precvičíš bránicu a kráľovsky sa pobavíš

FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Týchto 10 seriálov na Netflixe ti spríjemní náladu.

V rámci článkov o skvelých seriáloch na Netflixe a HBO sme sa tentokrát rozhodli pozrieť sa na zúbok komediálnym počinom, sitkomom a feel good seriálom. Mnohé sme zaradili do minulých rebríčkov, a tak v tom aktuálnom dávame priestor najmä projektom, ktoré sme na Refresheri spomínali len minimálne alebo dokonca vôbec.

Všetky však stoja za to a mal by si im dať šancu. Nájsť ich môžeš Netflixe.

Odporúčané
10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe, HBO a iných streamovacích platformách 10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe, HBO a iných streamovacích platformách 1. mája 2020, 14:17

1. Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy Schmidt je jednou zo 4 žien celý život držaných v bunkri zvráteného reverenda. Presvedčil ich, že na Zemi nastala apokalypsa, všetko zomrelo, len on sa dokázal spojiť s Bohom, a tak im pravidelne nosí zásoby.

Seriál začína v momente, kedy sú dnes už dospelé ženy, avšak s mentalitou detí, konečne oslobodené. Sledujeme Kimmy (Ellie Kemper), ako sa rozhodne pre osamostatnenie a vyberie sa do New Yorku začať nový život. Zďaleka naň však nie je pripravená. Jej odhodlanie nevzdať sa je nákazlivé, vďaka čomu si postavu rýchlo obľúbiš. 

Seriál ponúka vynikajúce obsadenie, zamiluješ si dokonca aj vedľajšie postavy. Nájdeš v ňom mnoho absurdných situácií či vtipných momentov, za ktoré častokrát môže nevinnosť a neskúsenosť hlavnej hrdinky, čo sa života mimo úkrytu týka.

Vyskúšaj pár častí a rýchlo zistíš, či sa na sitkom dokážeš naladiť. 


2. Community

Ešte predtým, než Dan Harmon vytvoril Ricka a Mortyho, stál za sitkomom Community, kde sa okrem iných predstavil aj Donald Glover aka Childish Gambino. Bezpochyby ide o jeden z najvtipnejších komediálnych seriálov 21. storočia s postavami, ktorým budeš fandiť od úplného začiatku.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

Hlavná dejová kostra hovorí o skupinke študentov na vysokej škole v Greendale, ktorí sa spoločne púšťajú do bláznivých dobrodružstiev s divnými príbehovými zvratmi. 

Community mení v jednotlivých epizódach žánre a dokáže chytiť za srdce. Nejde o obyčajný sitkom s vtipnými postavami, charaktery prechádzajú vývojom a seriál dokáže byť nesmierne emotívny.

V posledných dňoch sa hovorí, že sa po šiestich sériách dočkáme celovečerného filmu, ktorý celý príbeh ukončí.

3. Brooklyn Nine Nine

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 83769 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia