Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2020, 14:53
Čas čítania 1:35
Dominik Vetrák

GTA VI až v roku 2023? Dokumenty od vydavateľa nasvedčujú tomu, že pokračovania sa dočkáme 10 rokov po GTA V

TECH GTA VI
Uložiť Uložené

Dočkáme sa odhalenia už budúci rok?

Vydavateľská spoločnosť Take-Two, pod ktorú patrí aj štúdio Rockstar Games, vydáva každoročne správu o svojich plánoch pre ďalšie roky. Týka sa to aj nákladov na reklamné kampane a marketing ako taký. Minulý rok nahlásili očakávaný nárast nákladov pre fiškálny rok 2023. Teraz vydali správu, kde tieto náklady presunuli na fiškálny rok 2024 (ten sa začína už v roku 2023, keďže fiškálny rok sa nezačína januárom). 

Odporúčané
Sexuálne scény natáčali s reálnymi hercami. Toto je 10 zaujímavostí o Witcher 3, ktoré si (možno) nevedel Sexuálne scény natáčali s reálnymi hercami. Toto je 10 zaujímavostí o Witcher 3, ktoré si (možno) nevedel 20. mája 2020, 12:23

Môže za to pravdepodobne koronavírus, ktorý odložil vydanie takmer všetkých hier. Týka sa to hlavne hier plánovaných na budúci a neskoršie roky, keďže sa celé mesiace nemohlo pracovať v štúdiách, nemohli sa natáčať cutscény (príbehové scény, keď sa herci navlečú do motion capture oblekov a snímajú sa ich pohyby) a nepracovalo sa ani na vytváraní zvukov v exteriéroch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia