Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2020, 6:42
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

HAKA pripravuje mobilnú aplikáciu, ktorá odhalí kradnuté auto v reálnom čase. Bude skenovať ŠPZ a overovať ju v databáze

TECH
Uložiť Uložené

Facebookova skupina sa rozhodla pomáhať Slovákom pri odcudzení vozidla prostredníctvom mobilnej appky.

Občianska organizácia HAKA (Hľadá sa auto, krádeže automobilov), ktorá pomáha Slovákom pri krádeži vozidla a prostredníctvom ktorej sa dnes dokonca podarilo za krátky čas vypátrať podpaľača luxusných áut v Bratislave ohlásila novú mobilnú aplikáciu, ktorá vďaka EČV odhalí ukradnuté autá v reálnom čase.

Odporúčané
Podpaľača áut v Bratislave bleskurýchlo vypátrali vďaka facebookovej skupine HAKA. Poškodená firma odovzdá tým čo pomohli 3 000 € Podpaľača áut v Bratislave bleskurýchlo vypátrali vďaka facebookovej skupine HAKA. Poškodená firma odovzdá tým čo pomohli 3 000 € 26. mája 2020, 13:19

Ako informuje portál Živé, aplikácia sa bude volať Hakatron a jej hlavnou funkciou má byť automatické rozoznávanie evidenčných čísiel vozidiel v premávke, pričom snímanie značky a overovanie v databáze kradnutých vozidiel bude prebiehať v reálnom čase.

Domov
Zdieľať
Diskusia