Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2020, 11:34
Čas čítania 1:51
Viktor Kniš

Kočner hovoril, že skončí „na Kuciaka“, ak nerozhodne v jeho prospech. Čo sudkyňa z Threemy povedala o Jankovskej vyšetrovateľom?

NEWS MARIAN KOČNER MONIKA JANKOVSKÁ
Uložiť Uložené

Exsudkyňa Zuzana Maruniaková pred políciou priznala, že na ňu Monika Jankovská vyvíjala nátlak.

Zuzana Maruniaková je bývalá sudkyňa, ktorá Marianovi Kočnerovi na Okresnom súde v Petržalke „odklepla“ pravosť jednej zo zmeniek TV Markíza v hodnote viac ako 8 miliónov eur. Dnes je Kočner za falšovanie rovnakých dokumentov v celkovej hodnote skoro 70 miliónov neprávoplatne odsúdený na 19 rokov vo väzení a s ním aj bývalý riaditeľ Markízy Pavol Rusko.

Odporúčané
Marian Kočner: Je mi úprimne ľúto, čo sa stalo Jánovi Kuciakovi a jeho priateľke, len úplný idiot by dal zavraždiť novinára Marian Kočner: Je mi úprimne ľúto, čo sa stalo Jánovi Kuciakovi a jeho priateľke, len úplný idiot by dal zavraždiť novinára 30. apríla 2020, 16:38

Nech robí, čo má, lebo skončí ‚na Kuciaka'

Exsudkyňu spoločne s viac ako desiatkou ďalších stíhajú za prijímanie úplatku a zneužívania právomocí. Obvinená v rámci akcie Búrka už vypovedala pred vyšetrovateľmi, pričom podľa zistení TV Markíza počas 4-hodinového výsluchu priznala, že na ňu Kočnerova „opička“ Monika Jankovská ako nadriadená vytvárala nátlak ešte v čase, keď bola štátnou tajomníčkou na ministerstve spravodlivosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia