Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti HELL ENERGY.
15. apríla 2020, 10:21
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

S dobou sa menia aj energy drinky. Hell do nich začal vo veľkom pridávať vitamín C a D

ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Najmä v týchto dňoch nie je vitamínov nikdy dosť.

Energy drinky sú neoddeliteľnou súčasťou života mnohých z nás. Siahneš po nich, keď potrebuješ povzbudiť na cestách, pri svojej vyčerpávajúcej práci či inej náročnej aktivite.

Menia sa aj energy drinky. Hell do nich začal vo veľkom pridávať vitamín C a D
Zdroj: Unsplash

Môžeš si dať aj kávu alebo silný čaj, no asi máločo ťa tak osvieži a zároveň nakopne, ako vychladená plechovka energy nápoja. V týchto časoch je pre mnohých bleskový príjem energie ešte dôležitejší, ako kedykoľvek predtým. Zvýšené úsilie vynakladá asi každý, koho život sa vychýlil z normálu a musí sa prispôsobiť novým podmienkam.

Vitamíny navyše

Dôležitú úlohu hrá okrem dostatku energie aj zdravie. Tento fakt si veľmi dobre uvedomuje aj jeden z najväčších výrobcov energy drinkov na svete HELL ENERGY. Do svojho produktu Classic preto pridal 500 mg vitamínu C navyše a okrem toho aj vitamín D. Kvôli tomuto kroku zmenili produkciu v celej továrni s okamžitou platnosťou tak, aby začala vyrábať nový Classic+. Cieľom je, aby sa čo najskôr dostal k spotrebiteľom.

S dobou sa menia aj energy drinky. Hell do nich začal vo veľkom pridávať vitamín C a D
Zdroj: Hell Energy

HELL Classic+ s dvoma veľmi dôležitými vitamínmi pritom dostaneš za nezmenenú cenu. V 250 ml. plechovke ťa čaká ovocný nápoj s ovocnou príchuťou tutti fruti. Pomôže ti prekonať únavu, dlhodobo udržať pozornosť a sústredenosť.

S dobou sa menia aj energy drinky. Hell do nich začal vo veľkom pridávať vitamín C a D
Zdroj: Hell Energy

Nemal by si mať problém ho zohnať v potravinách a na pumpách. Všetky nápoje sú pasterizované a zároveň bez konzervantov. Ochutnal si ho už?

Gábor Boráros
Gábor Boráros Zdroj: Hell Energy
Značka Hell Energy patrí medzi najväčších svetových producentov značkových energetických nápojov. V roku 2018 firma vyprodukovala približne 1,5 miliardy plechoviek, vďaka spusteniu štvrtej výrobnej linky dosiahla nárast na 3 miliardy kusov. Svojimi produktmi zásobuje 52 krajín sveta vrátane Slovenska.
Domov
Zdieľať
Diskusia