Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2020, 19:52
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

50 States of Fright ťa navnadí na krátke hororové príbehy, ktoré ti nasadia husiu kožu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Z produkcie Sama Raimiho prichádza antologický seriál 50 States of Fright.

Quibi je nová streamingová platforma, ktorej obsah budeš môcť pozerať len na smartfónoch. O novej službe sme ťa informovali v tomto článku. 50 States of Fright je jedným zo seriálov, ktoré služba ponúka. Ide o antologickú hororovú sériu. Znamená to, že každý diel sa venuje inému strašidelnému príbehu s novými hercami. 

Prvá séria sa zameria na mestské príbehy z Colorada, Floridy, Iowy, Kansasu, Michiganu, Minnesoty, Missouri, Oregonu a Washingtonu.

V epizóde s názvom The Golden Arm si zahrali aj Rachel Brosnahan (Marvelous Mrs. Maisel), Travis Fimmel (Vikings) a John Marshall Jones (The Last Revolutionary). Scenár k nej napísal Sam Raimi (Spider-Man, Army of Darkness, The Evil Dead) a Ivan Raimi (Army of Darkness, Drag Me to Hell, Darkman), pričom Sam epizódu režíroval a bol aj jej výkonným producentom.

Domov
Zdieľať
Diskusia