Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2020, 17:46
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Vyhraj 2600 eur a pomôž Slovensku prekonať koronavírus z domu. Živé prenosy esports zápasov môžeš sledovať aj v televízii

TECH
Uložiť Uložené

Oficiálnu záštitu nad projektom Y-Games @ Home prebral minister školstva vedy, výskumu a športu - Branislav Gröhling, projekt podporili aj mnohí známi komentátori, streameri a osobnosti Slovenska.

Do online turnaja Y-Games @home sa zapojilo rekordných viac ako 2100 hráčov a stovky náhradníkov v rôznych hrách. Ak si sa zatiaľ nestihol registrovať, máš posledných pár hodín a rovnako si môžeš užiť zábavu sledovaním komentovaných livestreamov z pohodlia svojho domova. Bezplatnú registráciu nájdeš na webe YZONE.sk

Online verzia turnaja so sebou prináša zábavu, skvelé výhry a tiež dôležitú myšlienku - zostaňte doma a pomôžte v boji proti koronavírusu bezpečným hraním z pohodlia domova. 

Rozpis finálových zápasov:

1. apríla 2020 – Orange Clash Royale
2. apríla 2020 – Fortuna FIFA 20
3. aprila 2020 – IBM DOTA 2
4. apríla 2020 – Mall.sk Counter-Strike: Global Offensive( od 10:00 do 22:00)
5. apríla 2020 – Budiš Hearthstone (od 10:00 do 17:30)
6. apríla 2020 – Legion by Lenovo League od Legends (11:00 do 17:00)

 
Vďaka Orange, VÚB banke a organizátorom turnaja sa historicky prvýkrát podarilo dostať  live vysielanie e-športových zápasov do televízie. Livestream zápasov okrem televízie Orange sport nájdete na Twitchi jednotlivých komentátorov, rôznych facebookových fanpage: Y-Games Slovakia, Majstrovstvá Slovenska v elektronických športoch a mnohých ďalších. 

Finálové zápasy hry CS:GO budeme streamovať aj my cez našu Refresher facebookovú fanpage.

Živé prenosy e-sports zápasov môžeš sledovať aj v televízii. Poď si zahrať o 2600 eur a pomôž Slovensku prekonať koronavírus


Vysielanie divákov nielen zabaví, ale aj pomôže Slovensku v boji proti koronavírusu. Všetky donaty (dobrovoľné dary) poputujú priamo na hnutie KtoPomôžeSlovensku a každý dobrovoľný prispievateľ môže okrem rôznych poukážok od mall.sk vyhrať toľko Redbullov, koľko váži on sám.

Momentálne sa dá zadarmo registrovať už iba na hry Hearthstone a League of Legends s pár poslednými miestami. Registráciu na turnaj s celkovým prizepoolom 2600 eur nájdeš tu.

 
Oficiálnu záštitu nad projektom Y-Games @ Home prebral minister školstva vedy, výskumu a športu - Branislav Gröhling, projekt podporili aj mnohí známi komentátori, streameri a osobnosti Slovenska. Tak zostaň doma, pomôž Slovensku, buď zodpovedný a sleduj live finálové zápasy na twitch.tv/yzonesk.

Domov
Zdieľať
Diskusia