Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Oriflame
7. apríla 2020, 10:45
Čas čítania 1:55
Sponzorovaný obsah

Ako na post-pubertálne problémy s pleťou? Oriflame predstavuje prelomovú novinku

ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Dáme ti tipy, ako sa starať o svoju problémovú pleť aj keď už nie si v kategórii -násť ročných.

Starostlivosť o pleť je dôležitá celý život. Môže sa ale stať, že akonáhle sa skončia problémy s pleťou počas dospievania, rýchlo sa vrátia naspäť v už dospelom veku. Je preto dôležité pleť pravidelne čistiť a hydratovať podľa toho, čo potrebuješ.

Ako nájdeš tie správne prípravky, ktoré zafungujú? Miesto častého striedania produktov a prehnaných kombinácií, prejdi na kozmetiku s overenými účinkami. Predídeš tak neželaným reakciám na časté obmieňanie produktu. Aby sme ti poradili, prinášame ti užitočné poznatky vedy a rady skúseného odborníka Alaina Mavona.

Alain Mavon
Alain Mavon Zdroj: Oriflame

Alain je senior riaditeľ pre vedu a inovácie značky Oriflame. Gro jeho práce spočíva v hľadaní aktívnych zložiek, ktoré by mohli pomôcť rozličným problémom pleti.

Prečo majú dospelí ľudia problémy s vyrážkami?

Vyrážky u dospelého človeka sa od teenage akné líšia. Ak sa aj tebe stalo, že do postele ideš s čistou pleťou, ale ráno sa zobudíš s novým pupienkom a pýtaš sa, ako je to možné, - príčiny sú rôzne. „môže to mať hormonálny pôvod, dôležitá je úroveň stresu, ktorý prežívate, nečistota prostredia, nevyvážená strava, ale aj používanie nesprávnych kozmetických produktov,“  vysvetľuje Alain.

Vyrážky zväčša vznikajú na tvári, ale aj na vrchnej časti chrbta, kde sa nachádzajú mazové zľazy, ktoré vylučujú maz. Ak sa upchá kanálik, ktorým sa maz vylučuje,  dochádza k upchatiu pórov- vtedy vzniká vyrážka.

Podstata je v kmeňových bunkách

Alain so svojim tímom stojí za radom pleťovej kozmetiky NovAge. Úspech spočíva v 4-krokovej rutine: čistenie pleti, pleťové sérum, očný krém a denný či nočný pleťový krém. Aktívnymi zložkami sú výťažky z rastlinných kmeňových buniek a cielená patentovaná technológia. Samozrejmosťou pri rade NovAge sú klinické testy, ktorými prechádza každý jeden produkt tohto radu.

Rastlinné kmeňové bunky sa využívajú na vytváranie koncentrovaných rastlinných extraktov za použitia biotechnológie. Ako hovorí Alain, „toto je cesta do budúcnosti, je totiž veľmi efektívna a udržateľná. Pri takejto práci s rastlinami totiž používame o 90 % menej vody ako pri klasických metódach. Okrem toho, rastliny pestujeme v kontrolovaných laboratórnych podmienkach a nemajú na ne vplyv nečistoty z vonkajšieho prostredia, preto môžme využiť z rastliny 100%,“

Ako na dospelácke vyrážky a vrásky? Toto sú inovácie Oriflame
Zdroj: Oriflame

Ako dodáva, „protizápalový systém NovAge bol vyvinutý najmä preto, lebo vidíme, že problém s vyrážkami narastá a takmer 50 % žien v dospelom veku sa s ním stretlo. Chceli sme vyvinúť riešenie takéhoto akútneho problému pre zákazníka, ale tiež zaručiť, aby sme vedeli udržať pokožku zdravú a mladistvú vďaka používaniu kvalitných produktov,“.

Ako na dospelácke vyrážky a vrásky? Toto sú inovácie Oriflame
Zdroj: Oriflame

Výsledkom používania správnej kozmetiky môžeš docieliť redukciu viditeľných pórov, vyrážok a menej jaziev v závislosti od toho, po ktorom produkte siahneš. Všetky výrobky si môžeš objednať až k svojim dverám online na stránke Oriflame. Po registrácií na stránke ich dostaneš zľavu až 20%. 

Oriflame je značka, ktorá razí filozofiu Beauty by Sweden. Táto filozofia je poháňaná prírodou, ktorá je bohatým zdrojom ingrediencií, no veda zas slúži na to, aby v značke mohli vylepšiť prírodné zložky a zvýšiť ich účinnosť. Beauty by Sweden je holistická vízia. Nie je iba o použití konkrétneho produktu, ale aj o wellness doplnkoch a životnom štýle ako takom.
Domov
Zdieľať
Diskusia