Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2020, 9:35
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Majk Spirit odohrá živý online koncert zadarmo na Instagrame a Facebooku

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Po Rytmusovi sa o slovo so živým koncertom hlási aj člen H16, ktorý si zvolil o niečo jednoduchšiu cestu. Môže vďaka tomu sprístupniť svoj koncert fanúšikom bezplatne.

Pred pár dňami Rytmus oznámil, že chystá prvý obrovský online koncert, ktorý bude v slávnom slovenskom klube Ministry of Fun a fanúšikovia si ho budú môcť za 3 eurá užiť z pohodlia domova. Teraz sa k nemu pridáva aj Majk Spirit, ktorého živá rapová show prebehne ešte o deň skôr – v sobotu 21. marca. Na rozdiel od svojho kolegu bude hlava H16 streamovať vystúpenie zadarmo na svojich sociálnych sieťach.

Pôjde o plnohodnotnú show, ktorá zároveň podnecuje myšlienku dnešných dní – aby sme všetci zostali doma a pomohli tak záchranným zložkám bojovať s núdzovým stavom v krajine. Majk Spirit už pred niekoľkými dňami spravil srdečné gesto, keď oznámil, že všetky peniaze, ktoré zarobí jeho nová kolekcia merchu, venuje neziskovým organizáciám spolupracujúcim s ministerstvom zdravotníctva. 

Domov
Zdieľať
Diskusia