Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 19:39
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Humorista Oliver Andrásy je pre koronavírus uväznený na výletnej lodi. Sme zajatcami, je to vážne, tvrdí

NEWS
Uložiť Uložené

Jeme, pijeme, kúpeme sa, rozprávame. A čakáme, čo bude, tvrdí Andrásy.

Známy slovenský humorista a moderátor Oliver Andrásy sa aktuálne spoločne s manželkou a so stovkami ďalších cestujúcich nachádza uväznený na výletnej lodi Costa Mediterranea uprostred Indického oceánu. Keďže ide o taliansku loď, na pevnine sa obávajú koronavírusu, a preto ich zatiaľ nechcú takmer nikde prijať.

S informáciou prišiel Nový Čas. Andrásy sa s manželkou Dankou koncom februára rozhodol odcestovať a užiť si plavbu luxusnou loďou z ostrova Maurícius smerom na Seychely, Madagaskar a Reúnion. Pre koronavírus sa však ich dovolenka predĺžila. Stále vraj nevedia kedy, ako a odkiaľ sa vlastne vrátia domov.

„Mali sme priplávať na Madagaskar a byť tam tri dni. Ale keďže sme talianska loď, tak nás tam nepustili. Prekvapilo nás prečo, lebo na lodi nie je nijaká panika. A nie je nám známe, že by tu bol nejaký výskyt koronavírusu, aj keď Talianov je tu požehnane,“ prezradil pre Nový Čas.

Odporúčané
Milan Lasica: Keď pozerám zábavné programy, zdá sa mi, že sa účinkujúci zabávajú viac ako diváci (Rozhovor) Milan Lasica: Keď pozerám zábavné programy, zdá sa mi, že sa účinkujúci zabávajú viac ako diváci (Rozhovor) 9. júna 2019, 11:11

Najprv im vraj povedali, že pristanú na Reúnione, potom zas, že na Madagaskare. Humorista tvrdí, že nevedia, čomu majú veriť. „Sme zajatcami lode. Je to vážne. Nijaký úradník v prístave si nezoberie na zodpovednosť, žeby prijal taliansku loď. Úradníci sú alibisti a my ich zaujímame asi tak ako včerajší deň. Nervozitu ani paniku nebadať. Jeme, pijeme, kúpeme sa, rozprávame. A čakáme, čo bude,“ dodáva humorista.

Domov
Zdieľať
Diskusia