Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 10:43
Čas čítania 1:16
Viktor Kniš

Koncerty ruší Kali aj Momo, nebude ani zimný Grape. Kultúrne udalosti dostávajú kvôli koronavírusu veľkú stopku

KULTÚRA KALI MOMO
Uložiť Uložené

Vláda od dnešného dňa zakazuje všetky verejné podujatia, ľudia sa nemôžu schádzať ani na svätých omšiach.

Slovenskí raperi postupne reagujú na nariadenie vlády v súvislosti so zákazom kultúrnych aj športových podujatí na nasledujúce dva týždne. Marcové koncerty už oficiálne ruší Kali aj Momo, fanúšikovia by však mali rátať s tým, že bez ohľadu na vôľu interpretov hrať, by mali byť ich vystúpenia odložené na iný termín. Včera ako prvý zrušil marcovú časť turné Dalyb.

„Neteší nás to, ale chápeme toto bezpečnostné opatrenie, veď čo je dôležitejšie ako zdravie?“ napísal Kali pri oznámení, že je nútený zatiaľ zrušiť české aj slovenské zastávky turné k albumu Ale ne. Podobne, ako všetci ostatní sóloví interpreti, aj on sa bude snažiť čo najskôr nájsť náhradné termíny. Zároveň dodáva, že nie je nutné robiť paniku. „Osobne sa skôr bojím, že ma položí hlad, lebo nezoženiem potraviny nikde ako nejaký vírus,“ dodal.

Odporúčané
Dalyb ruší kvôli koronavírusu prvú časť turné Dalyb ruší kvôli koronavírusu prvú časť turné 9. marca 2020, 16:40

Momo nazval koronavírus „čínskym sajrajtom.“ Aj on prekladá koncert na zatiaľ nešpecifikovaný dátum. Vystupovať mal spoločne s Majselfom.

Rušiť sa bude aj Zimný Grape, ktorý bol obľúbenou festivalovou záležitosťou pre všetkých tých, ktorí si chcú užiť dramaturgiu obľúbenej letnej udalosti aj počas chladných mesiacov. Aj oni sa odvolávajú na zákaz vydaný vládou. Čo bude s veľkými letnými festivalmi sme zisťovali priamo od všetkých organizátorov, informácie prinesieme ešte v utorok. 

Koncerty ruší Kali aj Momo, nebude ani zimný Grape. Kultúrne udalosti dostávajú kvôli koronavírusu veľkú stopku
Domov
Zdieľať
Diskusia