Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 21:12
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Z The Last of Us sa na HBO stane seriál. Nezabudnuteľný post-apo príbeh vytvorí tvorca Chernobylu

FILMY A SERIÁLY HBO
Uložiť Uložené

Na seriáli bude pracovať aj tvorca hernej série Neil Druckmann.

Craig Mazin, tvorca Chernobylu, skvelej minisérie od HBO, vytvorí v spolupráci s PlayStation a štúdiom Naughty Dog seriálovú adaptáciu príbehu The Last of Us. Ide o jednu z najlepšie hodnotených hier vôbec s úžasne napísaným príbehom a hlboko premysleným post-apo svetom s uveriteľnými postavami.

Apokalypsu započal neznámy vírus, po ktorého infikovaní (napríklad uhryznutím) sa z človeka stane nerozmýšľajúce stvorenie plné agresie. Tento rok sa dočkáme očakávanej druhej časti, ktorá ma opäť redefinovať to, čo dokážu videohry nielen z hľadiska rozprávania príbehu, ale aj hrateľnosti. 

Podľa oficiálnych informácií zdieľaných aj serverom Hollywood Reporter seriál vytvorí Craig Mazin v spolupráci s PlayStation Productions. Sony túto produkčnú spoločnosť vytvorila len minulý rok s cieľom pracovať na ich videoherných značkách aj vo sfére filmov a seriálov. The Last of Us bude ich prvým seriálom. 

Odporúčané
10 minút z hrania The Last of Us 2 odhaľuje psov, nové herné mechaniky, obrovské levely a krásnu grafiku 10 minút z hrania The Last of Us 2 odhaľuje psov, nové herné mechaniky, obrovské levely a krásnu grafiku 26. septembra 2019, 19:51

Na vývoji sa bude priamo podieľať aj Neil Druckmann, tvorca a kreatívny režisér oboch dielov. Mazin miluje svet The Last of Us. Videoherný príbeh chce vyrozprávať vo filmovom/seriálovom médiu už celé roky. Viac detailov známych nie je. Podľa tweetu Neila Druckmanna ale môžeme rátať s tým, že seriál spracuje príbeh Joela a Ellie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia