Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2020, 11:26
Čas čítania 0:39
Vl Mi

Miliardár Bill Gates o koronavíruse: Úmrtnosť je závažnejšia ako typická sezónna chrípka

OSOBNOSTI BILL GATES
Uložiť Uložené

Gates vyzýva popredných svetových lídrov, aby sa pokúsili spomaliť šírenie vírusu a vyzval rozvinuté krajiny, aby pomohli chudobnejším krajinám.

Koronavírus sa šíri už aj v Európe a zareagovali aj mnohí Slováci. Niektorí si nakúpili rúška, iní zas antibakteriálne mydlo. No a sú aj takí, ktorí vbehli do supermarketov a vykúpili trvanlivé potraviny. Na Slovensku zatiaľ nebol potvrdený žiadny prípad nákazy koronavírusom, preto nemusíš prepadať panike.

Odporúčané
Koronavírus na Slovensku: 10 vecí, ktoré musíš vedieť a ako nešíriť paniku Koronavírus na Slovensku: 10 vecí, ktoré musíš vedieť a ako nešíriť paniku 28. februára 2020, 17:58

Covid-19 už zapríčinil zrušenie mnohých svetových akcií a hrozí, že budú zrušené aj olympijské hry. Podľa miliardára a spoluzakladateľa Microsoftu Billa Gatesa môže byť koronavírus práve ten „patogén raz za storočie, ktorého by sme sa mali obávať.“

Domov
Zdieľať
Diskusia