Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 10:28
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Španielsky spravodajský server šíri nepravdivú informáciu o tom, že je u Petra Pellegriniho podozrenie na koronavírus

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Informáciu na svojom Twitteri v angličtine vyvrátil aj samotný premiér.

Spravodajský portál ABC.es zo Španielska šíril na začiatku týždňa nepravdivú správu o tom, že je u slovenského premiéra Petra Pellegriniho podozrenie, že by mohol byť infikovaný koronavírusom, informuje omediach.sk.

Jeden z najčítanejších denníkov dodal, že ak by sa správa potvrdila, problém by mali predsedovia vlád z celej Európy, pretože sa s Pellegrinim stretli v Bruseli. V takom prípade by podľa ABC museli všetci stráviť dva týždne v karanténe. 

Odporúčané
10 vecí, ktoré by si mal vedieť o končiacej koalícii Smeru, SNS a Mosta-Híd. Pamätáš si ešte stranu Sieť? 10 vecí, ktoré by si mal vedieť o končiacej koalícii Smeru, SNS a Mosta-Híd. Pamätáš si ešte stranu Sieť? 16. februára 2020, 9:50

Španieli tak reagujú na medializované informácie o hospitalizácii volebného lídra Smeru, aj on sám však jasne deklaroval, že dôvodom bola infekcia horných dýchacích ciest, čo nepatrí medzi základné príznaky v prípade v súčasnosti intenzívne rozšíreného vírusu, ktorý sa už aj do Európy dostal z ázijských krajín. 

Domov
Zdieľať
Diskusia